A tudás szabad, a tudás érték

Tudástár oldalunkon a címkeszűrők segítségével kialakítottunk egy struktúrát. Ebben szeretnénk egyrészről csokorba fogni társaságunkkal kapcsolatos olyan híreket, eseményeket, amelyekről érdemesnek tartjuk az oldalra látogatókat tájékoztatni. Másrészről szeretnénk apró lépésekkel olyan tudásbázist kiépíteni, amelyet ki-ki saját érdekkörében, tudásszintjének és az adott témakörnek megfelelő bontásban tud egyfajta instant kávéként elfogyasztani.

Kiemelt cikkek
EX-ON a felnőttképzők táborában

A Pest Megyei Kormányhivatal, mint a felnőttképzési államigazgatási szerv Társaságunkat B/2021/001259 számon a felnőttképzők nyilvántartásába felvette

Legújabbak
Nemzetközi ATEX Tanúsító Szervezet az EX-ON

A 35/2016. (IX. 27.) NGM rendelet előírásaival összhangban - akkreditált státuszban - elindítottuk a Robbanásbiztos Berendezéseket és Védelmi Rendszereket Tanúsító Szervezetünk működését. Tevékenységünk az Európai Unió tagállamaira is ki van terjesztve 2014/34/EU irányelvben foglaltak alapján.

Fióktelepet nyitottunk Tiszaújvárosban

A Kelet-magyarországi régióban megnövekedtek feladataink ellátásához új fióktelepet nyitottunk Tiszaújváros TVK-Ipartelep belső területén.

Új helyen az EX-ON

Használatba vettük új székhelyünket Budapesten. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a főváros központja között fél úton, a repülőtérre vezető gyorsforgalmi út mellet helyezkedik el az új, 2500 négyzetméteres cégközpontunk.

EX-ON céges dokumentumok

Cégismertető brossúra, arculati kézikönyv, Ex poszter és más egyéb hasznos dokumentum