EX-ON a felnőttképzők táborában

Molnár Edit
2021-04-27

Fókusszal a robbanásvédelmi szakemberek tudásának fejlesztésére

Sikeresen illesztettük cégünk tevékenységének kereteibe oktatási tevékenységünket - tesszük mindezt hivatalos felnőttképzőként.

A Pest Megyei Kormányhivatal, mint a felnőttképzési államigazgatási szerv Társaságunkat B/2021/001259 számon a felnőttképzők nyilvántartásába felvette.

Az oktatási portfóliónk kigondolásakor, építésekor kifejezetten nem az egyes szakmai képesítések vagy képzettségeket biztosító, bizonyítványszerzéssel záruló oktatási tevékenységeket nyújtók széles táborát kívántuk bővíteni. Az efféle képzéseket kínáló szolgáltatókból viszonylag sok van, még a robbanásvédelem tárgykörében is.

Sokkal inkább vagyunk elkötelezettek az adott robbansávédelmi szaktevékenység végzéséhez köthető képzettségek megszerzésére készülő, vagy a képzettségekkel már jogosultság szinten is rendelkező szakemberek számára érdemi, szakmai ismereteik fejlesztését célzó kínálatot kialakítani.

Célkitűzésként tett hitvallásunk nem kevés! Ennek a valódi tudást adó, mindig aktualizált és a felhasználók igényeihez illesztett elképzelésnek a megvalósításához több is kell megítélésünk szerint, mint csupán egy sematikus vizsgarendszerbe illeszthető képzési struktúra időről-időre történő sablonos lefuttatása. Bátorságunkat az alapozza meg, hogy cégünk több, mint 15 éve van a Magyar és a Nemzetközi piacon jelen a potenciálisan robbanásveszélyes technológiákat érintő mérnökszolgáltatások területén, legyen szó akár tervezésről, felülvizsgálatokról, szakértői vélemények készítéséről vagy éppen tanúsító tevékenység végzéséről. Szakembereink által a fenti tevékenységekben megszerzett tapasztalatainkat és tudásunkat koncentrálva kináljuk fel ügyfeleinknek, mostantól már az oktatási tevékenységünk kereteiben is.